"Vi ser oss som en stor
Moniques familj"

Moniques grundandes år 1965 utav Monica Eriksson. 14 år senare 1979 så kliver Maria in och söker jobb på Moniques och Monica gör som hon alltid gör, går på magkänslan som säger att Maria är rätt.

Åren går och Monicas dotter Camilla tar över rodet och driver butiken vidare fram till 2016, självklart finns Monica kvar och jobbar i butiken. 2016 är året som Maria tillsammans med sin dotter Lisa, som också jobbat i butiken sen några år tillbaka, tar över efter Camilla.

Så nu ägs butiken av Maria och Lisa som driver butiken i samma anda som Monica startade upp 1965.
Image
Nathalie började som praktikant under sin gymnasie tid, och har sedan dess jobbat extra och på somrarna. Men 2017 hände det som hon väntat på, en fast anställning på Moniques. Vi är glada över att ha denna glada tjej som alltid gör allt för er kunder.

Vi som jobbar här är Maria, Lisa och Nathalie

Självklart har vi även underbar extra personal som hoppar in ibland.

Maria som har funnits på Moniques sedan 1979, har många års erfarenhet vad det gäller kläder och kunder med olika kroppar. Henne finner ni nästan varje dag i butiken, hon har även hand om inköpen.

Lisa har sedan hon var 18 år jobbat extra och gått på vikariat, men 2014 så fick hon fast anställning. Två år senare blir hon delägare tillsammans med Maria. Det roligaste hon vet är när hon får hjälpa er kunder med val av kläder. Hon är även med och har hand om inköpen.

Välkommen in i butiken!

Brandtex
Cellbes
Only & Sons
Sisters Point
Snö of Sweden
Soyaconcept
Vero Moda
Vila