"Vi ser oss som en stor
Moniques familj"

Moniques grundandes år 1965 utav Monica Eriksson. 14 år senare 1979 så kliver Maria in och söker jobb på Moniques och Monica gör som hon alltid gör, går på magkänslan som säger att Maria är rätt.

Åren går och Monicas dotter Camilla tar över rodet och driver butiken vidare fram till 2016, självklart finns Monica kvar och jobbar i butiken. 2016 är året som Maria tillsammans med sin dotter Lisa, som också jobbat i butiken sen några år tillbaka, tar över efter Camilla.

Så nu 2018 så ägs butiken av Maria och Lisa som driver butiken i samma anda som Monica startade upp 1965. Självklart hoppar Monica in och jobbar extra fortfarande.
Image
Nathalie började som praktikant under sin gymnasie tid, och har sedan dess jobbat extra och på somrarna. Men 2017 hände det som hon väntat på, en fast anställning på Moniques. Vi är glada över att ha denna glada tjej som alltid gör allt för er kunder.

Felicia som nu börjar när Lisa går hem på föräldrar ledigheten. Är en glad, framåt och positiv brud, som alltid sätter dig som kund i fokus.

Vi som jobbar här är Maria, Lisa, Nathalie och Felicia.

Självklart har vi även underbar extra personal som hoppar in ibland. Maria som har funnits på Moniques sedan 1979, har många års erfarenhet vad det gäller kläder och kunder med olika kroppar. Henne finner ni nästan varje dag i butiken, hon har även hand om inköpen.

Lisa går nu hem på föräldrar ledighet, men kommer självklart inte släppa Moniques helt utan kommer fortfarande att ha hand om inköpen tillsammans med Maria. Även några svängar till butiken med jämna mellan rum kommer också att ske.

Välkommen in i butiken!

Brandtex
Cellbes
Only & Sons
Sisters Point
Snö of Sweden
Soyaconcept
Vero Moda
Vila